Lihamestari

Torin Lihamestari, liha- ja herkkukauppa

Oulun kauppahallin suljettua ovensa joulukuussa 2018 alkoi uusien liiketilojen etsiminen. Muutaman unettoman yön ja lukuisten mahdollisten toimitilojen katsomisen jälkeen, löysimme mieleisemme liikehuoneiston Isoltakadulta. Halusimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden nauttia edelleen laadukkaista lihaherkuista ja oheistuotteista.

Man behind the meat

 

Juha Riihijärvi eli Torin Lihamestari sai alkunsa, kun Stockmann päätti sulkea ovensa, jonka seurauksena työt lihamestarina olisivat päättyneet. Samaan aikaan Oulun kauppahallissaa pitkään toiminut lihakauppayrittäjä oli jäämässä eläkkeelle. Siitä se ajatus sitten lähti. Asiat etenivät nopealla aikataululla ja jo toukokuussa 2015 Torin Lihamestari avasi lihakauppansa kauppahallissa entisen Pekan lihapuodin paikalla. Lihamestari on ehtinyt kerryttää ammattitaitoaan työskennellessään kokkina muutamassa Oululaisessa ravintolassa ennen lihamestarin tehtäviä. Sekä toimiessaan rauhanturvaajana muutamaan otteeseen.

Torin Lihamestari haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita ja monipuolisia lihallisia nautintoja. Valikoimamme rakentuu niin kotimaisista kuin ulkomaalaisista raaka-aineista, joista asiakkallamme on mahdollisuus ammentaa inspiraatiota erilaisiin makuelämyksiin. Haluamme tuotteillamme ja palvelullamme mahdollistaa asiakkaidemme makumatkailua ja helpottaa kiireisen arjen kokkailuja.

– Torin Lihamestari paremman lihan puolesta –

Yhteystiedot

Torin Lihamestari Oy

Isokatu 54

90100 Oulu

torin@lihamestari.net

PUH: 050 321 5160