Oheistuoteet

Mausteet

sweet&smoky

Miss Klose Sweet & Smoky 7,90 €

150 g

Makean savuinen mausteseos.

Varsinainen grillimestarin yleismauste, joka sopii niin possulle kuin vaikka broilerillekin. Kehitetty mehevät possun ribsit mielessä. Kokeile myös kasviksille tai BBQ-lohelle. Toimii myös lihapullissa ja bolognese-kastikkeessa. Gluteeniton.

Valmistettu Suomessa.

bold&peppery

Miss Klose Bold & Peppery 7,90 €

150 g

Tuhdin pippurinen mausteseos.

Sopii parhaiten pitkään grillissä kypsennettävään nautaan, kuten vaikka briskettiin ja picanhaan. Maustaa myös nopeasti kypsennettävät flank steakit ja pihvit. Kokeile myös maustaa burgerpihvit.

Gluteeniton.

Valmistettu Suomessa.

jerk rub

Miss Klose Jerk Rub 7,90 €

150 g

Lämpimän jamaikalainen mausteseos.

Monen mielestä lämpimän eksoottinen Miss Klose Jerk Rub toimii hyvin possun maustajana sekä voit valmistaa sillä grillikanaa jamaikalaisittain.

Gluteeniton.

Valmistettu Suomessa.

chimichurri

Miss Klose Chimichurri 7,90 €

80 g

Yrttinen argentiinalainen mausteseos.

Tämä on perinteinen argentiinalainen mausteseos Miss Klosen omalla kierteellä. Toimii pintamausteena esim. kanalle ja karitsalle. Saat siitä monikäyttöisen kastikkeen, kun sekoitat mausteseoksen öljyyn, sitruunamehuun ja tilkkaan punaviinietikkaa. Argentiinassa kastiketta käytetään perinteisesti grillatun naudanlihan kanssa, mutta se sopii myös grillatulle kalalle ja kasviksille.

Gluteeniton.

Valmistettu Suomessa.

magicdust

Magic Dust RUB-mausteseos 4,00 €

125 g

Lihamestarin itse valmistama RUB-mausteseos. Soveltuu parhaiten porsaan, naudan sekä broilerin maustamiseen.

Tämä RUB ei jätä ketään kylmäksi.

MagicPowder

MagicPowder-mausteseos
- SPG - 3,00 €

130 g

Lihamestarin  valmistama suola, mustapippuri, valkosipulijauhe -seos. Tällä klassisella mausteseoksella maustat niin naudan pihvit kuin porsaan ribsitkin.

Q-RUB salt-pepper-garlic

UUTUUS!

Lillies salt pepper garlic Q-RUB 14,90 €

224 g

Klassinen SPG suoraan USA:sta. Tämä monipuolinen suola, pippuri, valkosipuli mausteseos sopiin naudanlihan maustamiseen. Kokeile esimerkiksi pihveille tai brisketin maustamiseen.                         

USA

BBQ RUB

UUTUUS!

Lillies Carolina Dirt BBQ RUB 14,90 €

170 g                            

Monipuolinen RUB-mausteseos USA:sta. Parhaimmillaan porsaanlihan maustamiseen, mutta toimii myös naudalle ja siipikarjalle. Kokeile rohkeasti myös hedelmille, popcorneille sekä perunoille.

USA

savustettu paprikajauhe sweet ja hot.

La Chinata savustettu paprikajauhe 5,90 €

70 g

Aito savupaprikan maku, suoraan Espanjasta.

Valikoimastamme löytyy sweet ja hot.

achiote

Achiote-tahna 3,90 €

100 g

Achiote-tahna on suosittu Keski-Amerikan, Meksikon ja Karibian keittiöissä. Se valmistetaan achiote-siemenistä, kuminasta, pippurista, korianterista, oreganosta, neilikasta ja valkosipulista. Tahnasta valmistetaan marinadi sekoittamalla se ananas tai appelsiinimehuun. Käytetään naudan, porsaan tai kanan marinoimiseen.

Meksiko

Tajin 4,90 €

142 g

Ainutlaatuinen chili-lime-mausteseos, joka on valmistettu miedosta chilipaprikasta, limetistä ja merisuolasta. Soveltuu mm. broilerin, vaalean lihan, kala sekä hedelmien ja kasvisten maustamiseen.
Meksiko

pastorin mausteseos

Sazon Natural Taco Al Pastor 5,90 €

100 g

Pastorin mausteseos on autenttinen meksikolainen tacomausteseos. Voit maustaa tällä niin jauhelihat, porsaan, naudan sekä broilerin.

Meksiko

fajita mausteseos

Sazon Natural Fajita 5,90 €

130 g

Klassikko! Tämä mauste on loistava moneen liharuokaan, mutta erityisesti se sopii perinteisen meksikolaisen Cochinita pibilin valmistamiseen. Cochinita pibil on hitaasti haudutettua porsaanlihaa, joka lopuksi revitään pulled porkin tapaan ja nautitaan esim. riisin kera! Gluteeniton.

Meksiko

meksikon oregano

UUTUUS!

Meksikon Oregano 4,90 €

20 g 

Koe meksikolaisen oreganon upea maku! Meksikolainen oregano on useiden meksikolaisten ruokien makumaailman kulmakivi. Se on valmistettu oreganon kukista ja lehdistä.

Meksiko

Chilit, chilitahnat ja Nduja

kuivattu arbol chili

Arbol chili 86,90 €/kg

Pakkauksessa n. 80-100 g

Arbol chili on noin kuusi kertaa tulisempaa kuin jalapeno. Siinä on savuinen maku ja ripaus pähkinäisyyttä.

Kuivatut chilit voit jauhaa joko chilijauheeksi tai -hiutaleiksi ja käyttää niitä mausteena tai voit kostuttaa ne liottamalla niitä erittäin kuumassa vedessä 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Meksiko

kuivattu guajillo chili

Guajillo chili 86,90 €/kg

Pakkauksessa 80-100 g

Guajillo on syvän punainen, pitkä ja ohut kuivattu Mirasol-chili. Maku makeahko, marjaisen hapokas ja keskitulinen.

Kuivatut chilit voit jauhaa joko chilijauheeksi tai -hiutaleiksi ja käyttää niitä mausteena tai voit kostuttaa ne liottamalla niitä erittäin kuumassa vedessä 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Meksiko

Ancho

Ancho chili 86,90 €/kg

Pakkauksessa 80-100 g

Ancho on kuivattu versio Poblano-chilistä. Mieto lajike, joka on maultaan hedelmäinen ja hieman makea, tuoksuu rusinalle, lakritsille ja kahville. Ancho chiliä käytetään pehmentämään muiden chilien tulisuutta sekoittamalla niitä keskenään.

Kuivatut chilit voit jauhaa joko chilijauheeksi tai -hiutaleiksi ja käyttää niitä mausteena tai voit kostuttaa ne liottamalla niitä erittäin kuumassa vedessä 15-20 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

Meksiko

chipotle morita

UUTUUS!

Chipotle Morita chili 86,90 €/kg

Pakkauksessa 80-100 g

Chipotle on meksikolainen savustettu chili, joka valmistetaan kypsistä jalapeno-chilipaprikoista. Siitä on kaksi muunnelmaa Morita ja Meco. Ne eroavat toisistaan siinä kuinka kypsiksi jalapenot on kasvatettu ja kuinka kauan niitä on savustettu. Meksikon ulkopuolella Morita on tunnetumpi versio, jota löytyy yleensä joko kuivattuna chilinä tai valmiissa Chipotle Adobo kastikkeessa. Sopii hyvin kaikkiin ruokiin, johon haluat savuista ja mausteista makua.

Meksiko

kanzuri chilitahna

Kanzuri chilitahna 15,90 €

Tilapäisesti loppu.

70 g

Valmistetaan Togarashi chilistä. Tahnaa fermentoidaan kolme vuotta tynnyreissä. Kanzuri chilitahnaa kannattaa kokeilla mihin tahansa ruokalajiin tuomaan pientä tulisuutta ja aromaattisuutta.

Japani

harissa

Harissa chilitahna 3,00 €

70 g

Tunisialainen chilitahna johon makua tuovat valkosipuli, korianteri ja kumina.

Tunisia

chilitahna

Chilitahna 5,90 €

55 g

Helppokäyttöinen chilitahna, joka ei sisällä mitään ylimääräistä. Lisää sellaisenaan pastoihin, patoihin, majoneesiin yms.

Italia

ancho tahna

UUTUUS!

Ancho chilitahna 8,90 €

250 g

Tästä Ancho chilitahnasta helposti potkua ruokaan kuin ruokaan. Voit käyttää tahnaa marinadeissa, ruokien maustamisessa, maustamaan majoneesia tai vaikka ihan pöytämausteena.

Meksiko

pibil marinadi

UUTUUS!

Pibil marinaadi 10,90 €

340 g

Cochinita Pibil on Yucatanin suosittua hitaasti paahdettua sianlihaa, joka on peräisin maya-kulttuurista. Pidetään ”kansallisruokana kaikkialla Meksikossa sen mausteisen ja herkullisen maun vuoksi; Cochinita on pakollinen. Valmistaaksesi cochinita pibilin kotona, sinun tarvitsee vain marinoida naudanliha, sianliha, kala, siipikarja tai vihannekset (n. 200 g marinadia/1 kg lihaa) yön yli saadaksesi autenttisen ”pibil” maun.

Meksiko

pastor marinadi

UUTUUS!

Pastor marinaadi 10,90 €

340 g

Taco al pastor tacoja pidetään ulkomailla asuvien meksikolaisten eniten kaipaamina tacoina, ja on helppo ymmärtää miksi. Taco al pastorin kerrotaan olevan Libanonilaisten siirtolasten kehittämä ruokalaji ja se valmistettiin vartaassa, kuten se tehdään vielä tänä päivänäkin. Valmistaaksesi pastoritacoja kotona, sinun tarvitsee vain marinoida naudanliha, sianliha, kala, siipikarja tai vihannekset (n.200 g marinadia/1 kg lihaa) yön yli saadaksesi autenttisen ”taco al pastor” maun.

Meksiko

 

Herdez chipotles adobado

Herdez chipotle peppers in adobo sauce 3,90 €

215 g

Tällä kastikkeella saat ruokaasi makean, savuisen sekä tulisen maun. Kokeile vaikka lasagneen tai sekoita tuorejuuston tai majoneesin kanssa maukkaaksi dippikastikkeeksi.

Meksiko

Nduja

Nduja 14,90 €

210 g

Tämä niin sanottu makkaralevite valmistetaan sianlihasta ja maustetaan tymäkällä peperoncino-chilillä.

Italia

Nduja pieni

Nduja 4,50 €

Tilapäisesti loppu.

35 g

Tämä niin sanottu makkaralevite valmistetaan sianlihasta ja maustetaan tymäkällä peperoncino-chilillä.

Italia

Tomaatit

tomaatti pyre

Tomaattipyre 2,90 €

Tuote poistuu valikoimasta kohtuuttoman hinnannousun vuoksi. Korvaava tuote tulossa…

140 g

Casa Marrazzon valmistama

täyteläinen pyre.

Italia

tomatillo

Tomatillo 4,90 €

Tilapäisesti loppu.

340 g

Tomatillot ovat olennainen ainesosa meksikolaisessa keittiössä.

Sen hedelmä käytetään vihreänä, sillä se ei koskaan punerru tomaatin tavoin. Tomatilloa käytetään salsojen raaka-aineena, muhennoksissa ja lihakastikkeissa. Siitä voi tehdä myös marmeladia.

Meksiko

Tomaattitryffelikastike 13,90 €

180 g

Aito italialainen tomaattikastike, jossa vahva tryffelin maku. Erittäin hyvä esimerkiksi pastan viimeistelyyn. La Favorita Fish:n valmistama.

Italia

pizza salsa kastike

Luomu Salsa Pizza kastike 6,50 €

340 g

Tässä on kaikki mausteet valmiina. Ei tarvitse muuta kuin italialaisen pizzapullan kaveriksi ja se on siinä.

Italia

puttanesca

UUTUUS!

Puttanesca-kastike LUOMU 7,90 €

350 g

Klassinen pasta puttanesca, on yksi italian tunnetuimmista pastoista. Tämä LUOMU kastike sisältää kaikki kastikkeen pääraaka-aineet, kuumenna kastike paistinpannulla, tarkista maku ja yhdistä kypsän pastan kanssa. Lisää kastikkeeseen halutessasi vielä anjovista/sardelleja.

Italia

arrabbiata

UUTUUS!

Arrabbiata-kastike LUOMU 7,90 €

350 g

Valmis pasta arrabiata LUOMU kastike ei sisällä mitään ylimääräisiä säilöntäaineita/lisättyä sokeria. Tämä valmiiksi maustettu ja miedon chilinen kastike on kuumennusta vaille valmis, sekoita kastike vain pastan kanssa. Paista halutessasi kastikkeen sekaan esim. kanaa, kalaa tai lihaa. Toimii myös pizzapohjan kastikkeena.

Italia

luomu tomaatti

Luomu kokonaiset tomaatit 6,50 €

550 g                               

Italian auringon alla kypsyneet herkulliset luomutomaatit poimitaan käsin ja jo 48 tunnin kuluttua ne ovat muuttuneet täksi herkulliseksi säilykkeeksi. Tuoreet tomaatit kuoritaan ja täytetään luomu-passatalla. Ne keitetään ilman lisättyä suolaa. Tomaatteja voi käyttää aivan kuten tuoreitakin tomaatteja

Italia

UUTUUS!

Luomu Kokonaiset kuoritut tomaatit 6,50 €

350/550 g

Nämä kypsät, kaltatut, käsin poimitut ja mietoon suolaveteen säilötyt LUOMU tomaatit ovat kasvaneet puhtailla Garganon rinteillä. Käytä esim. patakastikkeisiin, lasagneen, keittoihin sekä salaatteihin. Ripaus mustapippuria sekä tuoretta basilikaa ja saat tomaatin parhaat maut esiin.

Italia

tomaatti passata

UUTUUS!

Luomu tomaattipassata 5,90 €

550 g

Tämä sileä tomaattikastike on valmistettu kypsistä Garganon rinteillä kasvaneista LUOMU tomaateista. Ainesosia vain tomaatti 99 % ja suola, ei lisättyä sokeria/säilöntäaineita. Erinomainen tuote bologneseen, lasagneen, raguihin sekä keittoihin.

Italia

keltainen tomaatti

Luomu Keltainen tomaattipassata 5,20 €

425 g

Miksi tomaatti ei voisi olla keltainen? Tämä on miedomman makuinen kuin punainen serkkunsa mutta sitäkin makeampi. Voit käyttää tuotetta sellaisenaan pastakastikkeissa tai pataruoissa.

Italia

Pestot ym.

Pesto

Pesto alla Genovese 8,90 €

130 g

Pesto valmistetaan ligurialaisesta basilikasta, joka viljellään ilman torjunta-aineita. Kaikki tuholaiset torjutaan pelkällä vedellä. Kokeile sellaisenaan tai pastan kanssa.

Laktoositon.

Italia

Vhreä luomupesto

Vihreä luomupestot 6,90 €

130 g

Vihreä pesto pitää sisällään basilikaa, auringonkukkaöljyä, perunaa, extra neitsyt oliiviöljyä, pinjansiemeniä, merisuolaa ja sitruunan mehua.

Laktoositon.

Italia

Punainen luomupesto

Punainen luomupestot 6,50 €

130 g

Punaisen peston valmistuksessa on käytetty auringonkukkaöljyä, tomaattia, aurinkokuivattua tomaattia, cashew-pähkinää, basilikaa, perunaa, valkosipulia, pinjansiemeniä, extra neitsyt oliiviöljyä ja merisuolaa.

Laktoositon.

Italia

latva-artisokka valkosipuli creme

Latva-artisokka valkosipuli creme 9,90 €

130 g

Toimii lähes kaikessa, esim. pihvin päällä maustevoin korvikkeena, kastikkeissa, tai kastikkeena ja ehkä yksi parhaista:

paahtopaistin kanssa.

Tuote on voittanut ruokamaailman Oscarin”, eli New Yorkin Fancy Food Shown kultaisen palkinnon kategoriassaan.

Italia

artisokka

Artisokat 14,90 €

280 g

Yrteillä maustetussa oliiviöljyssä säilötyt artisokat. Soveltuu moneen; salaatteihin, pastoihin, tapaksiin sekä pitsan päälle.

Italia.

bruschetta

UUTUUS!

Luomu Artisokka bruschetta 7,90 €

180 g

Garganon rinteillä kasvatetuista ja käsin poimituista LUOMU artisokista valmistettu levite. Kermaisen pehmeä levite on maustettu valkosipulilla, suolalla, persiljalla sekä valkoviinietikalla. Soveltuu sellaisenaan esim. pastan sekaan, pizzalle, juustoille, levitteeksi sekä lihasiivujen kyytipojaksi.

Italia.

Öljyt ja balsamicot

la macina

La Macina Ligure 32,90 €

Ekstra-neitsytoliiviöljy 750 ml

Italia

molina

Colonna Molise D.O.P. 25,90 €

250 ml

Voimakas, kirkkaan kullankeltainen hieman vihreillä sävyillä varustettu ekstra neitsytoliiviöljy. Sen tuoksu on runsas ja pyöreä. Siinä on vivahteita artisokasta, salaatista ja sikurista, joita rikastavat basilikan ja persiljan tuoksuvat vivahteet. Sen maku on hieno ja moniulotteinen. Siinä on kypsää tomaattia, valkoista omenaa ja lopuksi voit aistia mantelia ja mustapippuria.

Italia

Nicolas Alziari
Cuvée prestige
500 ml 19,90 €
1000 ml 35,90 €

Ekstra-neitsytoliiviöljy 500 ml

Alziari nimikkeellä oliiviöljyä on valmistettu jo vuodesta 1868. Nizzan tunnetuimman herkkukaupan oma oliiviöljy on todella laadukasta.

Ranska

Prestige on maultaan mieto ja sopii hyvin salaatteihin. Sen maku on pehmeä ja hedelmäinen. Soveltuu myös paistamiseen.

punainen alziar luomu

Nicolas Alziari
Cuvée pauline Luomu 500 ml 19,90 €
1000 ml 35,90 €

500 ml

Paulinessa on voimakkaampi maku kuin prestigessä. Kokeile sitä salaatin kastikkeena, vihannesten kanssa ja liha carpaccioon.

Ranska

luomuoliiviöljy

Terre Francescane -ekstra neitsytoliiviöljy LUOMU 9,90 €

250 ml

Valmistettu parhaista italialaisista luomu oliiveista. Sopii täydellisesti punaiselle lihalle, salaatteihin, pastoihin ja paahdettuihin vihanneksiin.

Italia

seesaminsiemenöljy

Luomu seesamiöljy 9,90 €

250 ml

Paahdetuista seesaminsiemenistä kylmäpuristettu seesamiöljy on oiva mauste kaikille salaateille. Sen lisäksi sitä voi käyttää mausteena ruoanlaitossa aasialaiseen tapaan.

Ranska

viinirypäleensiemenöljy

Viinirypäleensiemenöljy 9,90 €

500 ml

Maultaan neutraali viinirypäleensiemenöljy

on perinteinen fondueöljy.

Se kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen.
Sisältää paljon hyviä rasvahappoja ja siksi se on luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota.

Ranska

condimento balsamico

Condimento eccellente 59,90 €

100 ml

8 vuotta vanhaa balsamicoa.

Italia

botte piccola

Aceto balsamico Botte Piccola 49,90 €

250 ml

7 vuotta vanhaa tammitynnyreissä kypsennettyä keitettyä rypälemehua (80%) ja etikkaa (20%).

Ei sisällä lisäaineita.

Italia

caratello

Aceto balsamico di Modena I.g.p II Caratello 28,90 €

250 ml

2-4 vuotta vanhaa keitettyä

rypälemehua (60%) ja etikkaa (40%).

Ei sisällä lisäaineita.

Italia

barolo

Barolo tryffeli -kastike 22,90 €

100 ml

Barolo-viinistä kasaan keitetty kastike, jonka makua täydentää kesätryffeli. Kokeile salaateissa, perunoissa, paistetulle lihalle ja juustojen lisukkeena.

Italia

Pastat, riisit, hiutaleet ja tortillat

Uutta valikoimassa! La Campafilonen munapastat

Perinteinen italialainen kananmunapasta. La Campofilone on pieni kaupunki Adrianmeren rannalla, jossa on pitkät perinteet pastan ja erityisesti kananmunapastan valmistukselle. Tänäkin päivänä La Campofilone tuottaa pastaa samoilla menetelmillä kuin se on jo noin sadan vuoden ajan tuottanut. La Campofilonen pastaan käytetään vain puhtaimpia ja laadukkaimpia raaka-aineita. Kananmunat tulevat vain vapaana elävistä kanoista ja kaikki pastassa käytettävä Durum-vehnä kasvaa lähialueilla (GMO-vapaa). Pastan valmistuksessa taikina sekoitetaan matalassa lämmössä ja sen jälkeen kun pasta on muotoiltu ja leikattu, niin se asetetaan kuivumaan paperiarkeille. Pastan annetaan kuivua matalassa lämpötilassa (alle 36 °C) noin 20–48 tuntia ennen kuin se pakataan kierrätysmateriaaleista valmistettuihin rasioihin. Pakkauskoko 250 g, n. neljälle henkilölle. La Campofilonen pastoissa on tuorepastan maku ja tuntuma.

Pappardelle munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Pappardelle 8,90 €

250 g

Pappardelle on herkullinen leveä pasta, joka yhdistetään yleensä täyteläisiin ragù kastikkeisiin. Sanotaan, että nimi ”Pappardelle” tulee italian verbistä ”pappare”, joka kuvaa syömistä ahmimalla. Tämä on hyvin perusteltu reaktio, kun näet edessäsi kutsuvan pastalautasen. Keittoaika 2-3 minuuttia.

Italia

Tagliatelle munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Tagliatelle 8,90 €

250 g

Tagliatelle on litteän nauhamainen pastamuoto ja se sopii erityisen hyvin täyteläisten kastikkeiden, kuten punaisen lihan ragùn, kanssa. Keittoaika 1-2 minuuttia.

Italia

maccheroncini munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Maccheroncini 8,90 €

250 g                      

Tämä ”angel hair” nimelläkin tunnettu munapasta on tyypillinen Campofilonen IGP alueen tuote. Sillä on pitkä historia, joka ulottuu 1560-luvulle saakka. Tämä pasta sopii hyvin perinteisten lihakastikkeiden kanssa tarjottavaksi, esim. bolognesen tai vaalean kalakastikkeen kanssa. Keittoaika vain 1-2 min.

Italia

Tryffeli linguine munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Tryffeli Linguine 9,90 €

250 g

Tämä ylellinen tryffelillä aateloitu linguine pasta on hieman spagettia leveämpää. Nimi linguine tarkoittaa italiaksi ”pieniä kieliä”. Sekoita kypsä pasta parmesaanin, mustapippurin ja tuoreen basilikan kanssa. Lisää halutessasi joukkoon lusikallinen mascarponea ja nauti hyvässä seurassa. Keittoaika 1-2 minuuttia.

Italia

Penne munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Penne 6,90 €

250 g

Penne on putkimainen pastamuoto ja se sopii erinomaisesti nautittavaksi arrabbiatan (tomaattinen chilikastike) tai puttanescan (tomaattipohjainen kastike, höystettynä oliiveilla, kapriksilla sekä sardellilla) kanssa. Keittoaika 6-7 minuuttia.

Italia

gnocchetti munapasta

UUTUUS!

La Campofilone Gnocchetti 6,90 €

250 g  

Gnocchetti on pieni karheapintainen pasta, joka sopii hyvin muotonsa ansiosta erilaisiin keittoihin ja salaatteihin. Tämä on tyypillinen pasta Italiassa Sardinian alueella. Keittoaika 8-10 min.

Italia                   

pappardelle

La Favorita Fish
Pappardelle all´ Uovo 8,90 €

250 g

Pappardelle all´ Uovo pasta valmistetaan perinteitä kunnioittaen hitaasti kuivaamalla. Valmistuksessa käytetään vain valikoituja durumvehnäjauhoja ja tuoreita kananmunia. Pappardelle on tagliatellen ”isoveli”.

Italia

tagliatelle

La Favorita Fish
Tagliatelle all´ Uovo 8,90 €

250 g

Tagliatelle all´ Uovo pasta on hitaasti ja miedolla lämmöllä kuivattu. Tagliatellen keittoaika on sen takia 2min. Siinä on myös 35 % tuoretta kananmunaa. Kokeile ja huomaa ero nopeasti kuivatettuun pastaan.

Italia

tagliatelle

La Favorita Fish
Tagliatelle all´ Uovo 19,90 €

700 g

Sama tuote kuin 250 g Tagliatelle. Pakkauskoko on vain suurempi.

Italia

tajarin

La Favorita Fish
Tajarin all´ Uovo 8,90 €

250 g

Tajarin on piemontenkielinen nimi tagliolinille, joka on tyypillinen pasta Piemonten alueella. Sen kullankeltainen väri perustuu taikinassa käytettyyn kananmunan määrään (35 %). Pastan leveys on hieman ohuempi kuin tagliatellen, se on vain kahdesta kolmeen millimetriä leveä.

Italia

pennette

La Favorita Fish
Pennette all´ Uovo 8,90 €

500 g

Erinomainen tuote, joka valmistetaan tuoreista kananmunista ja durumvehnäjauhoista. Pronssilevyjen avulla saavutetaan karkea pinta, joka tekee pastasta erityisen sopivan kastikkeisiin.

Pasta on valmistettu hitaasti kuivaamalla.

Italia

riccioli

La Favorita Fish
Riccioli all´ Uovo 8,90 €

500 g

Erinomainen tuote, joka valmistetaan tuoreista kananmunista ja durumvehnäjauhoista. Pronssilevyjen avulla saavutetaan karkea pinta, joka tekee pastasta erityisen sopivan kastikkeisiin.

Pasta on valmistettu hitaasti kuivaamalla.

Italia

spaghetti

Spaghetti con Archetto 7,90 €


500 g

Hitaasti kuivatettu artesaanipasta, joka on valmistettu pronssisuuttimella.

Italia

linguine

Linguine con Archetto 7,90 €

Linguine on puhekielellä nimeltään ”litteä spagetti”. Linguine tarjoillaan perinteisesti äyriäisten ja pestokastikkeen kanssa. Hitaasti kuivatettu artesaanipasta, joka on valmistettu pronssisuuttimella.

Italia

lasagne

Lasagne 6,90 €

250 g

Melkein kuin tuorepasta. Tuoreen kananmunan ansiosta levyihin saadaan kaunis kultainen väri. Näillä taiot herkullisen aidon italialais- tyyppisen lasagnen. Kokeile myös ravioleiden valmistamiseen.

Italia

sirtuunapasta

Sitruunapasta 8,90 €

500 g

Valmistuksessa käytetty durum-

vehnäjauhoja ja munanvalkuaista.

Makua saatu appelsiinimehusta ja

sitruunaöljystä. Yhdistä keitetty

pasta esim. mascarpone juuston

sekä tuoreen basilikan kanssa.

Italia

maissipasta

Luomu maissipasta 6,50 €

250 g

Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

Italia

risotto

Carnaroli-risottoriisi 14,90 €

1000 g

La Favorita Fishin valmistama hienostunut italialainen carnaroli- risottoriisi. Carnaroli-lajikkeen jyvät ovat kooltaan paksuhkoja ja muodoltaan soikeita. Tämä on yksi Italian kuuluisimpia riisilajikkeita, koska se menettää vain vähän tärkkelyksestään kypsymisen aikana ja sen sitoo itseensä runsaasti nestettä.

Italia

maissitortilla

Maissitortilla 2,90 €

Gluteeniton maissitortilla.

Lämmitysohje: Kastele tortilla nopeasti vedellä ja laita se kuivalle, kuumalle pannulle. Lämmitä hetki molemmin puolin. Kääri tortilla muovipussissa olevan keittiöpyyhkeen sisään. Näin tortillat pysyvät kosteina ja lämpiminä.

Meksiko

taco

Tortilla chips 3,90 €

Tilapäisesti loppu.

150 g

Gluteeniton tortilla chips, joka sisältää kvinoan, chian ja pellavansiemeniä.

Meksiko

kaurahiutale

Tyrnävän myllyn
Kaurahiutale 2,50 €

1 kg

Höyrystämätön kaurahiutale.

Kaurahiutale valmistetaan kaurasta, joka puhdistetaan, kuoritaan ja litistetään hiutaleeksi. Kaurahiutaleet sopivat puuroihin ja leivontaan. Kaurahiutale ei ole gluteeniton.

Kastikkeet

chipotle cremosa

Herdez Salsa Chipotle Cremosa 5,90 €

240 g

Salsa chipotle cremosa on monipuolinen salsa, joka on sekoitus tomaattia ja chipotle-paprikaa Se on yhtä aikaa lempeän tulista, savuista ja kermaista. Kokeile broilerin tai porsaanlihan kanssa. Toimii myös dippinä tortillalastujen kanssa!

Meksiko

Herdez Salsa guacamole

Herdez Salsa guacamole 5,90 €

240 g

Tässä kastikkeessa yhdistyy salsan mausteinen lämpö ja guacamolen kermainen maku.

Meksiko

Herdez Salsa verde

Herdez Salsa verde 4,90 €

240 g

Valmistettu tulella paahdetuista poblano-paprikoista, tomatilloista ja jalapeno-paprikoista. Oikotie meksikolaisen ruoan maustamiseen. Toimii hyvin myös dippinä.

Meksiko

salsa casera

UUTUUS!

Herdez Salsa Casera 4,90 €

240 g

Salsa Casera on aito ja maukas salsa tunnetulta Herdez-merkiltä. Tämä klassinen salsa valmistetaan tuoreista ja luonnollisista aineksista, kuten tomaateista, sipulista, chilistä ja mausteista, jotta saadaan aikaan täydellinen tasapainoinen makuprofiili. Salsa on monipuolinen ja sopii erinomaisesti dipiksi sipseille tai mausteeksi erilaisiin ruokiin. Salsa Caseran avulla saat vivahteen Meksikoa ruokaan kuin ruokaan.

Meksiko

Herdez Salsa taquera

Herdez Salsa taquera 4,90 €

240 g

Erinomainen lisä burritoihin ja tacoihin tai vaikka dippinä perunalastuille.

Meksiko

avocadodippi

UUTUUS!

Avocado dippi 9,90 €

Tilapäisesti loppu.

425 g

Täydellinen avokadodippi nachoille sekä tacojen ja tortilloiden lisukkeeksi. Kokeile myös täytettyihin patonkeihin ja pastaruokiin.

Meksiko

cholula

UUTUUS!

Cholula chilikastike 8,90 €

150 ml

Legendaarinen Meksikon cholula chilikastike. Tästä hieman potkua ruokaan kuin ruokaan sopii siis pöytämausteeksi jokaiseen tilanteeseen.

Meksiko

Valentina amarilla

Valentina Amarilla 4,90 €

370 ml

Tämä on Meksikon tunnetuin kastike, jota on siellä saatavilla joka paikasta. Kastike on tulinen ja mausteinen ja siinä makua antaa Puya -chilit. Kastike sopii hyvin ruokiin, joiden kuuluu maistua erityisen mausteiselta sekä pizzaan. Meksikossa maustetta käytetään hedelmien, sipsien sekä popcornien maustamiseen. Suosittelemme testaamaan myös siipikastikkeena.

Meksiko

Valentina Negra

Valentina Negra 4,90 €

370 ml

Valentina Negra on tulisempi versio Amarilla kastikkeesta. Se on Extra Hot kastike, joka valmistetaan Arbol-chileistä.

Meksiko

firelli

Firelli Hot Sauce 8,50 €

148 ml

Firelli Hot Sauce on valmistettu käsityönä Parmassa, ja täysin italialaisista ainesosista – kuten Calabrian chilistä, paahdetuista pippureista, balsamietikasta, merisuolasta ja Porcini-sienistä.  Erinomainen pizzan kanssa, ja todella passeli myös pastan, munien ja salaattien kera.

Italia

firelli extra hot

Firelli Extra Hot Sauce 8,50 €

148 ml

Italia

chili crunch

Firelli Chili Crunch 10,90 €

200 g

Chili Crunch on makean tulinen chilikastike Italiasta. Se sisältää parhaita ainesosia, kuten calabrialaista chiliä, paahdettua punaista paprikaa, balsamiviinietikkaa, merisuolaa ja paljon muuta. Keskitulinen kastike antaa pizzallesi sen erityisen ”jotain”. Sopii hyvin myös pastaan, grillatulle lihalle, salaatteihin ja moneen muuhun. Kokeile!

Italia

smoky bbq sauce

UUTUUS!

Lillies Smoky BBQ sauce 14,90 €

567 g

BBQ-kastike suoraan Memphisin sydämestä USA:sta. Kastike kaikkien lihojen viimeistelyyn. Glaseeraa tällä ribsit, mausta pulled pork, burgerit, wingsit yms.

USA

Hidden Valley Ranch spicy kastike

UUTUUS!

Hidden Valley Spicy Ranch salaatinkastike/dippi 8,90 €

473 ml                       

Legendaarinen salaatinkastike suoraan USA:sta. Täyteläinen ja mausteinen kastike, josta löytyy myös hieman potkua. Sopii salaatinkastikkeeksi kuin myös dipiksi. Sen avulla voit nostaa ateriasi uudelle tasolle.

USA

Hidden Valley Greek Tzatziki kastike

UUTUUS!

Hidden Valley Greek Tzatziki salaatinkastike/dippi 8,90 €

473 ml                       

Ikoninen amerikkalainen salaatinkastike, josta löytyy kreikkalaisen Tzatzikin tutut maut. Tästä salaatille, lisukkeeksi pitaleipiin, karitsa ruokiin tai maustamaan burgereita.

USA

tumma soija

Koikuchi tumma soijakastike 13,90 €

360 ml

Voidaan käyttää sellaisenaan sushin ja sashimin kanssa ja toimii hyvin myös marinoinnissa. Valmistetaan täysin käsityönä ja sen valmistus kestää yli kaksi vuotta.

Japani

Usukuchi vaalea soijakastike

Usukuchi vaalea soijakastike 13,90 €

360 ml

Usukuchi soijakastike on vaalea soijakastike. Se on parhaimmillaan sushin tai sashimin kanssa sellaisenaan. Käytä usukuchi soijakastiketta myös marinoimiseen tai aivan tavallisen ruuan maustamiseen. Valmistetaan täysin käsityönä ja sen valmistaminen kestää yli vuoden.

Japani

Lisätietoa soijasta:

Soijakastike valmistetaan fermentoimalla kokonaiset soijapavut ja paahdettu vehnä̈ vedessä̈, johon lisätään suolaa ja kojia. Soijapavut ja vehnä̈ viljellään Hokkaidon saarella Japanin pohjoisosissa. Soijapavut höyrytetään, vehnä̈ paahdetaan avotulella ja sekoitetaan yhdessä̈ kojin kanssa käsin. Tahnan fermentaatio kestää vuoden valmistettaessa vaaleaa soijaa ja kaksi vuotta kun valmistetaan tummaa soijaa.

kastikejauheet

Torin Lihamestarin kastikejauheet 6,90 €

Kastikejauheet 100 g/pussi

Punaviinikastikejauhe

Pippurikastikejauhe

Bearnaisekastikejauhe

Nämä kastikejauheet taipuvat moneen. Voit kokeilla erilaisia variaatioita vaihtamalla nesteen vedestä vaikka punaviiniin, kermaan tai glögiin. LAKTOOSITON

sooci liemet.

Lihaliemi 7,50 €
Kanaliemi 7,50 €
Ramenliemi 7,90 €

Pippurit

kampot mustapippuri

Kampot mustapippuri

Mylly 44 g 11,90 €

Täyttöpussi 50 g 10,90 €

Khmer Kampot musapippuri on aito kampotpippuri jota pidetään yhtenä maailman parhaimmista mausteista. Siinä on voimakas ja maukas maku.

areng punapippuri

Areng punapippuri

Mylly 44 g 9,90 €

Täyttöpussi 50 g 7,90 €

Areng punapippuri on maukas ja sillä on ihana sitrusmainen jälkimaku.

areng valkopippuri

Areng valkopippuri

Mylly 44 g 9,90 €

Täyttöpussi 50 g 7,90 €

Areng valkopippuri on raikas ja ihana mauste, joka sopii hyvin kalan kanssa, mieluiten yhdessä punapippurin kanssa.

 

Katso Pihvimiehen pippuritesti niin tiedät miksi Kampot mustapippuri on ainut mitä meillä myydään.

Suolat

suolankukka

Fleur de Sel suolankukka 6,90 €

125 g.

Maailman suosituin lisäaineeton merisuola.

Suolan hiutaleinen rakenne murskautuu, kun sitä hypistellään sormien läpi ruokaan. Suolan maku tuntuu suussa aivan eri tavalla kuin sirottimesta lisätty suola.

Ranska

hinalajasuola

Himalajan suola 5,90 €

Mylly 100 g.

Khmer himalayan suola on kaunis, kirkkaan vaaleanpunainen, puhdistamaton ja luonnollinen mineraalirikas kidesuola.

tryffelisuola

Tryffelisuola 6,90 €

50 g.

Kesätryffelillä maustettu viimeistely suola. Parhaimmillaan lisättynä valmiiseen ruokaan tai vain nopeasti kuumennettuna.

Ranska

 

nitriittisuola

Nitriittisuola 4,00 €/kg

Pakkauskoko n. 500 g

Nitriittisuola on tarkoitettu lihan suolaukseen ja makkaran valmistamiseen. Lihavalmisteisiin lisätään nitriittiä estämään ruokamyrkytyksiä aiheuttavien bakteerien kasvua ja säilyttämään lihan punaisen värin.

Säilykkeet

taggiache oliivi

Taggiasca-oliivit 12,90 €

180 g

Taggiasca-oliivit ovat pienikokoisia, kivettömiä ja väriltään kirjavia. Oliivit on säilötty extra virgin -oliiviöljyyn. Sopii hyvin esim. salaatteihin ja pastoihin.

Italia.

peranzana oliivit

UUTUUS!

Peranzana oliivit LUOMU 7,90 €

220/350 g

Säilötyt kivelliset LUOMU peranzana oliivit annetaan fermentoitua liemessä noin vuoden ennen myyntiin laittoa. Näin saadaan oliiveista tasapainoisen makuisia. Sopii hyvin tapas pöytään, salamien sekä juustojen kera tarjottavaksi.

Italia.

kivettömät peranzana oliivit

UUTUUS!

Kivettömät Peranzana -oliivit LUOMU 9,90 €

120/190 g

Peranzana LUOMU kivettömät oliivit säilöttynä LUOMU ekstra-neitsytoliiviöljyssä. Oliiveista poistetaan kivet vasta kun ne ovat kypsyneet tarpeeksi, jotta oliivin rakenne ja maku on parhaimmillaan. Erinomainen oliivi kokonsa ja kivettömyyden puolesta salaatteihin, pastoihin, pizzaan sekä focacciaan.

Italia.

viikunahilloke

Viikunahilloke 3,90 €

150 g

Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloksetta myös erilaiseten lihojen kanssa. Ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!

Van Holten´s suolakurkku

UUTUUS!

Van Holtens maustekurkut 5,90 €

Van Holtensin maustekurkut ovat hyvin tunnettuja USA:ssa. Niitä on saatavilla useita eri makuja. Nämä maustetut kurkut ovat saaneet näkyvyyttä TikTokissa. Nämä maustekurkku sopii erinomaisesti naposteltavaksi sellaisenaan, mutta se voi myös toimia hienona lisänä hampurilaisissa, salaatissa tai vaikka grilliruoan kaverina.

USA

kesärtyffeli

Kesätryffelicarpaccio 14,90 €

20 g

Ohueksi siivutettu kesätryffeli,

öljyyn säilöttynä.

mangalizan laardi

Mangalizan laardi 13,90 €

n. 350 g

100 % mangalitzan laardi soveltuu niin paistamiseen, leivänpäälle, maustamiseen kuin leivontaankin.

Suomi

ankanrasva

Ankanrasva 9,90 €

350 g

Korkea lämmönsietokyky, jonka avulla saat tuotteeseen upean paisto pinnan.

Kokeile esimerkiksi kasvislisäkkeiden ja blinien paistamiseen sekä risoton valmistamiseen.

Ranska

ankankoivet

Ankankoivet 25,90 €

1350 g

Valmis herkullinen illallinen. Ankankoivet ovat valmiiksi kypsennetty confit-menetelmällä, joka tarkoittaa, että koivet ovat kypsennetty ankan omassa rasvassa miedolla lämmöllä pitkään hauduttaen. Tämä kypsennysmenetelmä takaa herkullisen ja pehmeän makuelämyksen.

Voit ottaa säilykkeen ylimääräisen rasvan talteen ja käyttää sen myöhemmin esimerkiksi paistamiseen.

Ranska

Sardiinit, sardelli ja anjovis

Sardinhan sardiinit Portugalista

Sardinha sardiinit on kalastettu käsin. Vain parhaimmat valitaan kypsennettäviksi. Kypsennys tapahtuu perinteisellä esikeittomenetelmällä ja käytettävä kala on yksinomaan tuoretta. Nautitaan sellaisinaan, tapaksina patongin kera tai vaikka salaatin lisukkeena.

sardiinit tomaatissa

UUTUUS!

Sardiinit tomaatissa 6,90 €

84/120 g

Portugali

sardiinit sitruunalla maustettu

UUTUUS!

Sardiinit sitruunalla maustettu 6,90 €

85/120 g

Portugali

ruodottomat ja nahattomat sardiinit

UUTUUS!

Ruodottomat ja nahattomat sardiinit 7,90 €

85/120 g

Portugali

Ruodottomat ja nahattomat sardiinit maustettu

UUTUUS!

Ruodottomat ja nahattomat sardiinit mausteisessa oliiviöljyssä 7,90 €

85/120 g

Portugali

sardelli mausteliemi

Sardiinit mausteliemessä 6,90 €

115 g

Nämä sardiinit ovat saaneet innoituksen kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Näiden oliiviöljyyn säilöttyjen sardiinien lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa. Kokeile alkupaloissa tai suolaisessa piiraassa!

Ranska

sardelli tomaatissa

Sardiinit tomaatissa 6,90 €

115 g

Tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettyjä sardiineja.

Nämä oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit toimivat vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!

Ranska

 

sardelli chili

Sardiinit chilillä ja sitruunalla maustettu 6,90 €

115 g                  

Chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit sopivat hyvin tulisuuden ystäville. Sardiinit on maustettu kahdella eri chilipaprikalla niin, että ne eivät kuitenkaan peitä liikaa makuja, vaan niitä on käytetty

sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile bruschetta-leivällä, lasagnessa tai pitsan päällä!

Ranska

 

sitruunasardelli

Ruodottomat sardiinit 7,90 €

115 g

Nämä ruodottomat sitruunalla maustetut sardiinit ovat säilötty oliiviöljyyn. Ne ovat täynnä raikkaita ja aitoja makuja Sopivat hyvin salaatteihin, suolaiseen piirakkaan tai vaikka voileivälle.

Ranska

sardelli

Sardelli 4,90 €

47 g

Sardelli on oliiviöljyyn tönkkösuolattu pikkuruinen kalafilee. Sitä kutsutaan maailmalla nimellä anchovy. Sardelli sopii mausteeksi esim. kastikkeisiin ja pastoihin.

anjovistahna

Anjovistahna 5,90 €

55 g

85 % anjovista, oliiviöljyä

ja suolaa. Helppo käyttää pastan,

pataruokien ja Caesar-kastikkeen

maustamisessa.

Italia

anjovis file

Anjovisfile 14,90 €

140 g

Näillä anjovisfileillä saat syvyyttä pataruokiin, pastoihin ja kastikkeisiin. Kokeile myös pitsaan (pitsa siciliana).

Italia

Sinapit

dijon tuubi

Aito Dijon sinappi 3,20 €

100 g

Helppokäyttöinen tuubissa oleva aito Dijon-sinappi.100 g

Ranska

wigren sinappi

Wigrenin sinappi 3,90 €

300 g

Kotisinappimainen, sopivan

makea yleissinappi.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Myymälän valikoima vaihtelee, tarkistathan tuotteiden saatavuuden.

Tarkempia tietoja saatte puhelimitse: 050 321 5160

Yhteystiedot

Torin Lihamestari

Isokatu 54

90100 Oulu

PUH: 050 321 5160

Email: torin@lihamestari.net

 

Huomioithan, että kiireaikoina emme välttämättä ehdi vastaamaan puheluihin ja sähköposteihin.

Puheluihin ja sähköposteihin vastataan myymälän aukioloaikoina.

aukioloajat